Tuesday, April 15, 2008

Dobre vibracije /DEVETI BROJ/


Saveta POMAGAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imam ogroman problem, lice mi je puno akni, to izgleda grozno, ne smem ni na ulicu da izađem imam osećaj da me svi gledaju kao da sam pala sa marsa... Ubiću se, ni dečka ne mogu da nađem, još si mi samo ti ostala.
BUBULJIČAVA


Draga moja BUBULJIČAVA, sve ti verujem i razumem te u potpunosti, i verujem da se osećas kao kreten, međutim imam rešenje za tebe kratko i jasno KOTODERMA!!!!
Mnogima je pomogla što ne bi i tebi. Malo je teško doči na red, ali budi uporna, njihov telefon je 011 3830668, zakazuje se samo subotom. SREĆNO!!!!!!!


Pišite i dalje ZNAM DA ME VOLITE... SAVETA

Dunja Stojičić


TATTOO
Evropski šampion, Marija Šerifović se počastila još jednom, ženstvenom, tetovažom. Pevačica je prošetala svoj novi „tet“ na snimanju emisije TV Foks „Zvezde za njih . U pitanju je treća po redu tetovaža, koja predstavlja njen datum rođenja, rimskim brojevima ispisan, nalazi se ispod samog dlana i ne primećuje se na prvi pogled, a Marijin blistavi osmeh, koji nije skidala na snimanju,govori da je zadovoljna izgledom tetovaže.

Marija je, ubeđena u naše neznanje, rešila da ostane misteriozna „Baš kao i moje postojeće tetovaže, koje su lične prirode, i ova je samo meni bitna! Ne želim da otkrivam značenje, to je moja stvar“.



Aleksa Čokić



DEČIJA ODEĆA







Oslušnite želje svoga deteta i obucite ga što lepše i udobnije. Evo nekoliko predloga:



























Marija Preočanin






ISTORIJA SVETA ZA MLADE


Kao što naslov kaže, ovo jeste Istorija sveta, ali napisana na jedan veoma neobičan način. To je knjiga koja bi mogla da počne rečima „Bio jednom jedan svet...“. Ovo je, dakle, istinita bajka o evoluciji čovečanstva. Njena osnova nisu datumi i podaci, već krstarenje kroz vekove i putovanje kroz ljudska dostignuća i slabosti. Pisana je za znatiželjne čitaoce svih uzrasta. Njen pun naslov nikako se ne sme potceniti, jer je namenjena deci svih godina, kao i roditeljima svih doba. Ne treba je nazivati „knjigom za decu“ jer ćete se prevariti. Ovo je knjiga za čitanje naglas! Tako je mnogi čitaju već sedamdeset godina. Autor ju je poslednji put dopunio pred smrt 2001. u svojoj devedeset drugoj godini života. Ključ uspeha ove knjige je u njenom jasnom, preciznom, opuštajućem, nepretencioznom tonu i jeziku. To je knjiga koja je, svojom svežinom i trajanjem, samu sebe stavila u istoriju.



Danica Čigoja



CAKE ZA DOBAR IZGLED

Drage moje, za danas sam vam pripremila par saveta kako da izgledate lepše, i šta zapravo jednu devojku čini lepom. Možda će vas uvrediti ili začuditi sledeća stavka, a to je da moć dobrog izgleda leži u čistoći jedne devojke. Šta hoću ovim da vam kažem?
Pažnju nećete privući skupim krpicama ili našmikanim očinim kapcima dorađenim na sinoćni make up. Ne, naprotiv. Znajte da nema lepšeg od videti čistu i negovanu devojku. Moj savet vam je da svakodnevno se posle tuširanja namažete kremom po sopstvenom izboru, da obučete čistu garderobu, sa dodatkom oprane kose i blagom šminkom i kojom kapi omiljenog parfema, izgledaćete senzualno, zadovoljno i prosto očaravajuće.

Vodite računa o svojim noktima, kako na rukama tako i na nogama. Oni ne moraju biti dugi i sređeni u salonu, dovoljno je da ih redovno skraćujete, obikujete tuprijom i negujete zanoktice čičkovim uljem koje možete nabaviti u bilo kojoj apoteci.

Trudite se da vam lice ne bude zapušteno. Nije potrebno besumučno bacanje novca na kozmetičke tretmne, jednostavno se umivajte po više puta na dan i OBAVEZNO skidajte šminku pre nego što odete u krevet.





Drage moje, budite samo uredne i čuvajte ono prirodno što imate, tako ćete biti najlepše. Verujte mi - PROVERILA SAM!


Simona Žikić

No comments: